domingo, 17 de noviembre de 2013

LLIBRES D'ANIMALS

En aquest apartat podem observar 10 contes de diferents animals que apareixen en el conte d'Alícia.


 1. "EL RATÓN DEL SEÑOR MAXWELL"

Autor: Frank Acsh
Editorial: Juventud
Il·lustració: Devin Asch

Es la hora del almuerzo y el señor Maxwell está impaciente por celebrar su ascenso. Aunque es un gato de hábitos inalterables, hoy está de muy buen humor y en luegar de pedir el plato acostumbrado, le pide al mayordomo que le traiga un ratón vivo. El señor Maxwell pronto descubre que su decisión ha sido un tremendo error...





2. "Lo que comen los ratones"

AUTOR: Fernando Royuela
EDITORIAL: Alfaguara
LLOC I ANY: Madrid, 2007
IL·LUSTRACIÓ: Fernando Vicente

¡Bruno ha olvidado lo que comen los ratones! Acompáñalo en su aventura por la gran ciudad para descubrirlo. Fruterías, pescaderías, carnicerías… ¿Dónde encontrarà su comida favorita?




3. "Senyor Conill, em vol ajudar?"

Autor: Charlotte Zolotow
Edició: Corimbo, 2011

Il·lustrador: Maurice Sendak

La protagonista d'aquest llibre té un problema. I al començament no sembla que el senyor Conill pugui ajudar-hi gaire, perquè ja se sap que no pots regalar a la teva mare una teulada vermella, ni un taxi gro, ni una eruga verda ni un llac blau pel dia de seu aniversari. Però el que havia dir la nena era que la seva mare li agradava el vermell, el groc, el verd i el blau, i per això el senyor Conill s'esforça tant com pot.
Com s'ho maneguen ell i la nena per trobar el regal més perfecte de tots?




4. "En Dog i els llibres"

AUTOR: Louise Yates
EDITORIAL: Flamboyant
TRADUCCIÓ: Abel Ramón Vidal

A en Dog li encanten els llibres de dinosaures, i també d’extraterrestres: de fet, a en Dog li encanten els llibres de tota mena! En Dog té la seva propia llibreria, tot i que no té gaires clients. Però tant se val, perquè mentre estigui envoltat de llibres, mail i faltaran ni amics ni diversió.






5. "El gat que empaita el ratolí"

AUTOR: Christyan i Diane Fox
EDITORIAL: Combel
LLOC I ANY: Barcelona, 2003
ADAPTACIÓ: A. Jané


Del seu forat estant, com mira el ratolí! A fora jeu el gat, no para de dormir. El ratolí vol menjar formatge però el gat es vol menjar el ratolí. Aconseguirà, el ratolí, esquivar el gat, en aquesta emocionant cacera?






6. "Paraula de gos"


AUTOR: Teresa Duran

EDITORIAL: La Galera
LLOC I ANY: Barcelona, 2002
IL·LUSTRACIÓ: Pau Estrada



En Pum, el gos del pastor Pau, creu que les persones es podrien entendre amb una sola paraula. Però això no és tan fácil…








7. "Un problema de conills"

AUTOR: Emily Gravett
EDITORIAL: Cruïlla
IL·LUSTRACIÓ: Emily Gravett
TRADUCCIÓ: Judit Valentines i Viaplana



Aquest llibre està inspirat en un problema plantejat al segle XIII pel matemàtic Fibonacci, però NO és (repeteixo, NO ho és) un llibre de matemàtiques. És un llibre sobre conills...Piles i piles de conills!









8. Cediu el pas al conill Albert!

AUTOR: Joan de Déu Prats
EDITORIAL: Baula
LLOC I ANY: Barcelona, 2004
IL·LUSTRACIONS: Gloria García

Què passaria ei entre la teva casa i la del teu millor amic fessin, de cop i volta, una carretera i no tinguessis forma de creuar-la? Això és el que li va passar al conill Albert. Un talp i molts altres animalons l'ajudaran per poder tornar a veure el conill Eusebi i jugar la partida de parxís que feien cada tarda.








9. "Les aventures d'un ratolí de 
biblioteca"

AUTOR: Josep Pascual Comellas
EDITORIAL: Cruïlla
LLOC I ANY: Barcelona, 2008
IL·LUSTRACIONS: Maria Espluga

L'Aquil·les no és un ratolí qualsevol, té nom d'heroi i sap llegir. és un ratolí de biblioteca. Un dia, però, ensorren l'edifici on viu perquè han construït una biblioteca nova. El ratolí haurà de fugir i espavilar-se, no s'imagina per tot el que l'espera! 












10. "Quatre ratolins a la Selva Negra"

AUTOR: Geronimo Stilton
EDITORIAL: Col·lecció Camaleó
IL·LUSTRACIONS: Larry Keys
TRADUCCIÓ: David Nel·lo


Teniu por de la foscor? De les aranyes? I dels gats? Patiu vertigen? Jo sí....més ben dit, ara ja no! M'he curat gràcies a un increïble i extravagant curset a la Selva Negra...

No hay comentarios:

Publicar un comentario